Voor een vast all-in bedrag zorgeloos fietsen
Inclusief
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Pechhulpservice
  • Verzekering

Lease nu uw fiets gemakkelijk online

Compass Mobility, ook wel afgekort tot CM Lease, ondersteunt beweging bij uw medewerkers en uzelf. Bewegen is gezond en daarbij goed voor het milieu, wanneer u het bewegen gebruikt om op het werk te komen. Laat de auto wat vaker staan en pak de fiets! Om de rit naar uw werk of bijvoorbeeld een bezoek aan familie comfortabeler te maken, biedt CM Lease u niet alleen leaseauto’s aan. In samenwerking met BIKEenGO ondersteunen we de zakelijke leasefiets. U profiteert hierbij van snel en zorgeloos naar werk gaan. Daarnaast kunt u vanuit uw luie stoel online uw fiets leasen zonder dat u naar de winkel hoeft te gaan.

Hoe werkt het

Het is geregeld in 3 stappen:

fat bike
Detail foto fiets

Fiets leasen bij de lokale fietswinkel

Wanneer u voor een leasefiets kiest, wordt deze via BIKEenGO geleverd door de lokale fietswinkel. Door het fiets te leasen vergroot u het comfort onderweg; denk aan het plezier wat u heeft van lekker fietsen in de natuur zonder file. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over een parkeerplek of de drukte in het verkeer onderweg naar uw werk.

Meer informatie over fiets leasen online

Bent u ook geïnteresseerd in het leasen van een fiets voor uzelf, of uw medewerkers? Wilt u meer weten over de wijze waarop het leasefiets huren precies werkt? We vertellen u er graag meer over. Kijk ook eens op de website van BIKEenGO, wanneer u meer informatie wenst over dit concept. Het geeft u een goed overzicht van de voordelen die het zakelijk leasen van fietsen u biedt.

Werknemersvoordeel