Over ons

Partner in Mobility

Bike en Go is een totaal aanbieder als het gaat om mobiliteit (fiets, auto en openbaar vervoer). Wij maken voor jouw bedrijf een mobiliteitsplan waar diverse vormen van mobiliteit worden ingebracht om zo tot een forse CO2 reductie te komen. Samen zorgen we voor de ideale mix tussen duurzaamheid, flexibiliteit, rentabiliteit en vervoersgenot binnen jouw organisatie. Wensen van werkgevers en werknemers staan hier altijd centraal.

Onze werkwijze

Onze service is gericht op mobiliteit, duidelijkheid en maatwerk. Dat zijn onze kernwoorden en daarom zijn wij graag jouw persoonlijke partner in mobiliteit!  Bekijk hieronder hoe wij werken:

bike_icon CM.png 1.  Kies een fiets.
bike_icon CM.png 2. Je ontvangt een leasevoorstel en na akkoord maken we een overeenkomst.
bike_icon CM.png 3. Wij zorgen voor levering van de leasefiets op de door jou gekozen locatie.

Het grootste voordeel van het leasen van een fiets? Je hebt geen omkijken naar onderhoud, bij pech wordt je snel geholpen en ben je perfect verzekerd tegen schade en diefstal. Bike en Go zorgt voor de perfecte leasefiets op maat. Bekijk ons aanbod in fietsen:

Bekijk ons aanbod

 

  • slide
Partner in Mobility

Wij zijn dé mobiliteitspartner met de beste service in leasefietsen voor de beste prijs.
Met jarenlange ervaring in de autoleasemarkt en fietsenwereld brengen we een nieuwe dienst op de markt: leasen van een fiets/e-bike. Bike en Go zorgt voor een leasefiets op maat.